SM turnaukset 2016

M50 sarjassa toinen karsintakierros pelattiin perjantaina 29.1. Konkarit 50 ryhmä ei selvinnyt SM-lopputurnaukseen. Joukkue on kyllä vahvistunut viimeaikoina melkoisesti, mutta tällä kertaa ei vielä rahkeet riittäneet pääsyyn loppukahinoihin. Uskon kuitenkin, että tältä kokoonpanolta jatkossa tulosta alkaa syntymään, kunhan joukkue pysyy kasassa. 

2 Karsintakierroksen tulokset konkarien lohkossa löytyy alla olevasta linkistä

https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2015v&sarja=M50&lohko=9

SM-M55

Lopputurnaus pelattiin Heinolassa 16-17.4.2016  turnauksessa mukana 16 joukkuetta. Vaikka Konkarien sijoitus 15 oli turnaus meiltä pelillisesti kuitenkin ihan hyvä, joten kiitos  Bäkä, Ilpo, Juha, Hannu, Matti, Keijo, Pena, Kimi 

Kuva sivustolla konkarit.info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SM-M60

Toisen kierroksen karsintaturnauksessa Sauvossa konkarit sijoittui hienosti toiseksi, mikä riitti lopputurnaus paikkaan. 

2 Karsintaturnauksen tulos löytyy alla olevasta linkistä

https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2015v&sarja=M60&lohko=8

SM-M60 lopputurnaus pelattiin Jyväskylässä 23-24.4.2016. M60 Konkareille kävi niinkun M55 porukalle, että vähän laihaksi jäi tulos, sijoitus 10. Aika ajoin pelattiin todella hyvää lentopalloa ja monessa erässä kärkijoukkueitakin vastaan johdettiin vielä erien loppupuolellakin, mutta niin vain voitot luisuivat loppujen lopuksi vastustajille. Joka tapauksessa kuitenkin hieno turnaus Konkareilta , joten kiitos Matti, Kalevi, Hannu L, Kari L, Tuomas, Tapio, Hannu K, ja Kari O. 

Kuva sivustolla konkarit.info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuva sivustolla konkarit.info

Kuva sivustolla konkarit.info