2006 Pirkkaturnaus

PIRKKATURNAUS 2006

Järjestyksessä 20 pirkkaturnaus pelattiin 2-3 päivä joulukuuta Pirkkahallissa. Konkareista mukana Tikki. Albaani. Parketti. Keskari Linimentti. Burana.Hotanen ,Valeri , Topelius ja Ykkönen

Saavuttiin lauantai aamuna Tampereelle, hyvillä mielin , joskin Keskarin saapuminen vasta lauantai iltana hieman askarrutti ja toinen passarimme Topelius oli vielä hieman toipilaana, sairastelunsa vuoksi, olihan lauantain ensimmäiset pelit sijoituksen kannalta tärkeimmät.

Eka vastustajamme oli yksi  M50 sarjan voittajasuosikeista. Konkareiden peli PPS vastaan lähti todella hyvin käyntiin , vastustaja oli hetkittäin todella ahtaalla , mutta erän vanhetessa ote siirtyi vieraille ja PPS voittikin ensimmäisen erän. Toinen erä oli tasaista vielä aivan erän loppuhetkilläkin , mutta taidolla ja rutiinilla vieraat takoivat erävoiton toisessakin erässä.

Toinen peli RU;ta vastaan, tuloksia ylös laittaessani kirjoitin vihkoon"voi pojat, tää ei voi olla totta", eli turnauksen heikoin peli Konkareilta.

Seuraavaksi vastaan tuli Vip-ukot. Nyt päästiin alusta heti peliin mukaan ja tulosta alkoi näkyä. Hallittiin erää , joskin erän puolivälissä hieman löysäiltiin, mutta erä kuitenkin Konkareille. Toisessa erässä vapauduttiin jo pelaamaan ja tuulettamaan eli ylpeänä sain kirjata ylös Konkarien ensimmäisen voiton turnauksessa.

Päivän neljänteen  peliin vastaan asettui joukkue nimeltä Nelvet. Konkarit esitti vapautunutta peliä erän alkuun, ja karattiin selvään johtoon. Erän puolivälissä unohdettiin puolustus ja vastustaja hiipi iholle , mutta voitontahtoa riitti konkareilla loppuun asti ja saatiin erä kotiin. Se olikin alkusarja viimeinen ottelu ja sijoitus Konkareille lohkomme 3 .

Lauantaina pelattiin ensimmäinen sijoitus ottelu ja vastaan saatiin joukkue Varkauden Namika. Keskarikin oli saapunut paikalle ja pääsi heti tosi toimiin, ja mallikkaasti peli lähtikin etenemään, erä kotiin 12 pisteen erolla.  Toinenkin erä hoideltiin kotiin ja päästiin hyvillä mielin viettämään vapaata, saunomaan ja rentoutumaan.

Sunnuntaina alkoi pelit klo 9 ja saavuttiin paikalle hyvävoimaisina. Saimme ensimmäisessä pelissä vastaamme Terva-Lentiksen , peli oli tosi tasainen, olihan vastassa hyvin tuntevamme joukkue. Vastustaja oli hieman terävämpi ja korjasi potin , ensimmäinen erä pienimmällä mahdolisimmalla erolla (1 piste) ja toinenkin erä tosi tasainen.

Viimeisessä pelissä vastaan saatiin Team Hegulit. Ottelun alkamis ajankohdasta oltiin hieman epätietoisia ja osa Konkareista seurasikin kentän muita tapahtumia Hegulien ja Konkarien ottelun aikana, mutta joukkue saatiin kasaan ja todella hyvin selvittiin viimeisestä pelistä.

Turnauksesta selvittiin allekirjoittaneen mielestä keskinkertaisella arvosanalla. Osa peleistä meni hieman alakanttiin, joskin muutamissa ylitettiinkin itsemme. Positiivisesti mielestäni yllätti toinen passarimme Topelius, joka pitkän sairastelun jälkeen palasi kentälle, Hotasen suoritus viimeisessä pelissä oli myös hatun noston arvoinen.

TULOKSET

 

 KOTIJOUKKUE

 VIERASJOUKKUE

 TULOS         

 PPS

Konkarit

 25-19    25-20

RU 

Konkarit 

25-18    25-10 

 Vip-Ukot

Konkarit 

20-25    18-25 

Konkarit 

Nelvet 

25-24    25-18 

Konkarit 

Varkauden Namika 

25-13    25-20 

Konkarit 

Terva-Lentis 

24-25    22-25 

Konkarit 

Tean Hegulit 

25-20    25-10 

Lopputuloksissa sijoituttiin sijalle 11(kohtalainen) eli parannettavaa jäi seuraaviin koitoksiin. 

Konkarit kiittää kannattajiaan ja Järjestävää seuraa Kalevan Lentopalloa hyvin järjestetystä turnauksesta.